Ρία Δελούτση : Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για το θάνατο του γιου της
Ράγισε καρδιές η ανάρτηση που έκανε η γνωστή ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Ρία Δελούτση για το θάνατο του γιου της ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα.
Ράγισε καρδιές η ανάρτηση που έκανε η γνωστή ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Ρία Δελούτση για το θάνατο του γιου της ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα.
Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν γίνεται να απαλύνουν τον πόνο της και να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τον χαμό του γιου της, Γιώργου, που σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς μετέβαινε με τη μηχανή του στην εργασία του.
Στην συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε η Ρία Δελούτση γράφει:
«22 Αυγούστου ……. μέρα γιορτής…. μέρα χαράς… Ημέρα χαρμολύπης !!! *Στον λατρεμένο μου γιο !!!! Τα μάτια αυτά που λάτρεψα, τα μάτια που λατρεύω απότομα σφαλίστηκαν κι άδικα τα γυρεύω.. Απρόσμενος ο θάνατος, αρνούμαι την αλήθεια είναι σκληρή, αβάσταxτη, μαχαίρι μες στα στήθια .
Οι μέρες που σε κράταγα σφιχτά στην αγκαλιά μου έφυγαν ανεπιστρεπτί μαζί με τη χαρά μου. Τώρα τα κρύα βράδια μου μονάχη μου μιλάω κλαίω για σένα σπλάχνο μου και σε αναζητάω.. Αχ … μοναξιά… που απρόσκλητη μπήκες μες στη ζωή μου η συντροφιά σου ανάθεμα, φαρμάκι στην ψυχή μου. Μια συννεφιά , ένας κεραυνός,, μια θλίψη, μια λαχτάρα. τα μάτια βρύσες ανοικτές κι ο πόνος μια κατάρα. Αστέρι μου, Λουλούδι μου, Νέκταρ μου κι Αμβροσία. Ήλιε μου που μου έδινες νόημα και ουσία. Αγάπη μου απροσπέραστη κι ανάμνηση γλυκιά μου μέσα στη σκέψη μου εσύ ζεις και μέσα στην καρδιά μου!!
Ρία Δελούτση-Πλοιού
*Σε λατρεύω ψυχή μου !!! Καλή αντάμωση… Να μου φιλήσεις τον πατέρα ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ !!!».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ρία Δελούτση:
22 Αυγούστου …….
μέρα γιορτής…. μέρα χαράς…
Ημέρα χαρμολύπης !!!*Στον λατρεμένο μου γιο !!!!
…Δημοσιεύτηκε από Ρία Δελούτση στις Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
- ΕΦΚΑ: Οδηγός για την πενταετή παραγραφή οφειλών
- Ο 50 Cent αποκτά τη δική του σειρά ντοκιμαντέρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442