Η Νάπολι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να «παίζει» δυνατά.
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Αλφρέντο Πεντούλα, ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται στο… μπλοκάκι του Τζενάρο Γκατούζο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους Κυπελλούχους Ιταλίας να εξετάζουν την περίπτωση απόκτησής του.
Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στο Λονδίνο, καθώς με τον Μικέλ Αρτέτα στην άκρη του πάγκου της Άρσεναλ, έχει μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του. Με την Νάπολι να είναι υποψήφιος προορισμός, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες».
Την εφετινή σεζόν, ο Παπασταθόπουλος είχε 29 συμμετοχές, ενώ να σημειωθεί πως ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ιταλία με τη φανέλα της Τζένοα και της Μίλαν.
Όσα είπε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΛ Novibet με 1-0. Τι είπε για την αλλαγή του Μορόν, την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ αλλά και τους οπαδούς.
Οδοστρωτήρας ο Δημήτρης Χατσίδης, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, με δυο ασίστ (η μια στον 38χρονο Τάισον που πανηγύρισε με το (γνωστό) μπαστουνάκι). Ο ΠΑΟΚ καθάρισε από το α’ ημίχρονο
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.