«Θετικός» στον κοροναϊό ο Κιπρούτο, χάνει το Diamond League του Μονακό
Ο Κονσέλσους Κιπρούτο, βρέθηκε «θετικός» στον κοροναϊό και δεν θα λάβει μέρος στο Diamond League του Μονακό, που έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο Ντε Τζανέϊρο στα 3.000 μέτρα στιπλ, Κονσέλσους Κιπρούτο, βρέθηκε «θετικός» στον κορωνοϊό και δεν θα λάβει μέρος στο Diamond League του Μονακό, που έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Παρασκευή.
«Ο κόσμος μας περνά μια δύσκολη περίοδο και όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», έγραψε ο 25χρονος Κενυάτης στο Instagram και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, το τεστ COVID-19 μου, ως μέρος του πρωτοκόλλου για την διοργάνωση του Μονακό, είναι θετικό και ως εκ τούτου, δεν μπορώ να συμμετάσχω στο Diamond League στις 14 Αυγούστου. Δεν έχω συμπτώματα και είμαι πραγματικά σε καλή κατάσταση. Σκοπεύω να καταρρίψω για το παγκόσμιο ρεκόρ, που έχει μείνει για αρκετό καιρό μακρυά από την Κένυα».
Ενα παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο κατέχει ο -γεννημένος στην Κένυα- Καταριανός, Σαϊφ Σαϊντ Σαχίν με επτά λεπτά, 53 δεύτερα και 63 εκατοστά.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Έκπληξη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία «λύγισε» με 94-89 την πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε και εξακολουθεί να ελπίζει στην είσοδό της στη 10άδα της Euroleague.
Η Μονακό επέστρεψε από το -12 στην τέταρτη περίοδο, νίκησε με 90-85 το Μιλάνο και έκανε μεγάλο βήμα για τη δεκάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.
Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα συγκλονίζει σε μήνυμά της για την μάχη που δίνει ώστε να είναι καλά ψυχολογικά. Η εξομολόγηση για τον φόβο που αισθάνεται.