Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου : Γιατί όλοι μιλούν για την «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης»;

Ιωάννα Μαλέσκου : Γιατί όλοι μιλούν για την «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης»;

Η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι η ξανθιά καλλονή που έχει δώσει τις εξετάσεις της στο «Κρήτη TV» και από πολλούς έχει χαρακτηρισθεί ως η «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης»

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια εντυπωσιακή παρουσιάστρια η οποία μέχρι σήμερα είχε κάνει αισθητή την παρουσία της σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, ωστόσο από ό,τι φαίνεται θα απασχολήσει τα τηλεοπτικά πράγματα, καθώς το όνομά της ακούγεται ολοένα και πιο συχνά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» στο KΡΗΤΗ TV, την οποία έχουν χαρακτηρίσει «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης» μαγνητίζει τα βλέμματα τόσο στους τηλεοπτικούς δέκτες όσο και μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Με σταθερά ανοδικά βήματα έχει εδραιώσει την παρουσία της στην περιφερειακή τηλεόραση χτυπώντας δειλά δειλά την πόρτα των «μεγάλων» καναλιών.

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Η λαμπερή Ιωάννα χρωστάει πολλά στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσω της εκπομπής του.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου είχε συζητήσει και με το κανάλι της Κάντζας, ώστε να πάρει τη θέση τη Ελένης Μενεγάκη, όμως, δεν τα βρήκαν.

Έχει καταγωγή από την Πρέβεζα, ενώ έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη.

«Η δική μου διαδρομή ξεκίνησε από μια μικρή γραφική πόλη, την Πρέβεζα… με οδήγησε στη Θεσσαλoνίκη για σπουδές και με εγκατέστησε στην Κρήτη ως δασκάλα Δημοτικού», έχει αναφέρει σε συνέντευξη της.

«Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει δικηγόρος, όπως ο πατέρας της. «Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν “τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;”, εγώ έλεγα δικηγόρος. Είναι ο μπαμπάς μου δικηγόρος και μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο δικογραφίες, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη, τον θαύμαζα. Με γοήτευε και η διαδικασία της επιχειρηματολογίας προκειμένου να διεκδικώ αυτά που ήθελα» έχει δηλώσει η ίδια.

Στην Κρήτη πήγε ως δασκάλα δημοτικού αλλά τελικά ακολούθησε άλλη καριέρα.

Το 2017 η Ιωάννα Μαλέσκου δηλώνει συμμετοχή στα καλλιστεία και στέφεται «Μις Κρήτη».

Η νεαρή δασκάλα, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, κερδίζοντας αμέσως χιλιάδες θαυμαστές, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος και από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Κατάλαβε ότι της άρεσε ο χώρος της τηλεόρασης και έτσι έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο Κρήτη TV, όπου παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» στην οποία εκτός από την ψυχαγωγία, η Ιωάννα Μαλέσκου ασχολείται και με την επικαιρότητα.

Έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα

Τι θα κάνει όμως αν ένα από τα μεγάλα – όπως συνηθίζουμε να τα λέμε – κανάλια της κάνει πρόταση; Όπως η ίδια έχει πει σε συνέντευξη της:

«Θεωρώ πως κάθε επαγγελματίας και δη του χώρου στον οποίο ανήκω κι εγώ, οφείλει να ζυγίζει προσεκτικά τις προτάσεις που του τίθενται, να αξιολογεί και αναλόγως να επιλέγει τι είναι ωφελιμότερο για τον ίδιο. Αν αυτό που του προτείνεται – συγκρινόμενο με το τώρα – υπερέχει τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και οικονομικών απολαβών… τότε ασφαλώς και αξίζει να «πάρει το ρίσκο» της αλλαγής.

«Δεν ενθουσιάζομαι ούτε κυνηγώ καταστάσεις, πόσο μάλλον ανθρώπους. Η δική μου αρχή ανέκαθεν ήταν, να εργάζομαι σκληρά και αξιοπρεπώς, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προχωράω. Να εξελίσσομαι τόσο επαγγελματικά όσο και ως προσωπικότητα. Κι ό,τι είναι να έρθει (αν είναι να έρθει)..καλώς να ορίσει! Αρνητική ή απορριπτική δεν υπήρξα ποτέ. Επιλεκτική όμως πάντα θα είμαι. Δεν κάνω όνειρα ούτε έχω «βλέψεις». Διανύω μια πολύ ώριμη και δημιουργική φάση της ζωής μου επαγγελματικά, οπότε εκ των πραγμάτων δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή…».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024