Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε εκτός έδρας την Άντερλεχτ με σκορ 3-1 και ανέβηκε πρώτη στη βαθμολογία των play offs στο Βέλγιο. Ο Χρήστος Τζόλης ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου και το επιβεβαίωσε σκοράροντας το τρίτο γκολ της ομάδας του. Έτσι έφτασε τα 19 προσωπικά τέρματα και τις 22 ασίστ φέτος με τη φανέλα της, ενώ η Μπριζ είναι στο +1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και απομένουν μόλις τέσσερα ματς μέχρι το φινάλε.
Μετά τη λήξη του αγώνα, μιλώντας στο «DAZN», ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποφεύγει τα ΜΜΕ, τονίζοντας ότι δεν οφειλόταν μόνο στην απώλεια του Χρυσού Παπουτσιού, αλλά και σε επικριτικά σχόλια που είχε δεχθεί.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζόλης:
«Είχα περισσότερο άγχος το Σάββατο, όταν ο Ριοτάρο Ίτο εκτελούσε εκείνο το πέναλτι, παρά στους δικούς μου αγώνες. Ωστόσο, εμείς κοιτάμε κυρίως τον εαυτό μας. Το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί και η πρώτη θέση. Τώρα την κρατάμε ακόμα πιο σφιχτά στα χέρια μας», σχολίασε αρχικά ο Τζόλης.
Όσο για το αν τον ενοχλεί που θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Αυτό είναι δευτερεύον. Μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση».
Σχετικά με την αποχή του από τα μέσα ενημέρωσης, η οποία συνδέθηκε με τη μη κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού του HLN, ο Τζόλης αποκάλυψε ότι υπήρχαν και άλλοι λόγοι. «Ειπώθηκαν άσχημα πράγματα για μένα, παρόλο που δεν με γνωρίζουν. Σέβομαι τους πάντες, συμπεριλαμβανομένης της Άντερλεχτ. Είναι και θα παραμείνει ένας μεγάλος σύλλογος».
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.
Ο διαιτητής του χθεσινού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Σότσα). Ο διαιτητής του… Χουάνκαρ (Μαρέσκα). Και η καρδιά ενός σκανδάλου που έστειλε τον αρχιδιαιτητή της Serie A, στην εισαγγελία του Μιλάνου.
Ο ΟΦΗ πρόσθεσε στο σήμα του δύο ασημένια αστέρια, τα οποία συμβολίζουν φυσικά τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, το 1987 και το 2026. Δείτε το παρακάτω.