Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.
https://www.instagram.com/p/B8kBU7hpmDn/
Η αναβολή του γάμου
Η νεαρή ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη ανέφερε τότε: « Σκεφτόμαστε να κάνουμε φέτος το καλοκαίρι τον γάμο στην Κρήτη, γιατί είναι από εκεί ο Γιώργος».
Να θυμίσουμε πως η πρόταση γάμου του ποδοσφαιριστή έγινε στις αρχές του 2020 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι.
https://www.instagram.com/p/B6wdBI-ljkY/
https://www.instagram.com/p/B4KbTXCljd8/
Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδίαζε να κάνει τον γάμο του το φετινό καλοκαίρι, τα σχέδια αυτά όμως ανατράπηκαν λόγω της πανδημίας.
Η Κωνσταντινα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς που είναι μαζί 3,5 αποφάσισαν να μεταφέρουν τον γάμο τους για το καλοκαίρι του 2021 προκειμένου να γίνουν όλα όπως τα σχεδιάζουν.
Ο γάμος του ζευγαριού όπως όλα δείχνουν θα γίνει στην Κρήτη, όπως είχε αποφασιστεί.
https://www.instagram.com/p/BsGxEHxldfr/
Αυτή τη περίοδο η ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι στη Γλυφάδα και αμέσως μετά θα φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.