NBA : Άναψε φωτιές ο Γιάννης παίζοντας στο 2K Γουόριορς vs Γουόριορς
Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να λιώνει στο 2K, όμως το γεγονός ότι επέλεξε να αγωνιστεί με τους Γουόριορς εναντίον των Γουόριορς άναψε φωτιές για το μέλλον του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά το παρελθόν έχει συνδεθεί αρκετές φορές με μια μετακίνηση στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μια κίνηση που αν συμβεί δεδομένα θα αλλάξει το στάτους του ΝΒΑ.
Ο Greek Freak έχει όρο στο συμβόλαιό του να αποχωρήσει αν θέλει το φετινό καλοκαίρι, ενώ είναι σίγουρο ότι οι Μπακς θα του κάνουν πρόταση για το supermax συμβόλαιο, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στη λίγκα.
Όμως, η όποια εξέλιξη στην υπόθεση του Γιάννη θα γίνει το καλοκαίρι, με τον έλληνα σούπερ σταρ να φαίνεται πως δίνει δικαιώματα για να κυκλοφορούν αυτά τα σενάρια.
Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο έπαιξε ΝΒΑ 2Κ και επέλεξε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς απ, αφού διάλεξε τους Γουόριορς εναντίον των Γουόριορς, δείχνοντας τη συμπάθειά του και πάλι στον Στεφ Κάρι, κι άρχισαν ξανά όλοι τα σενάρια.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάνσα μέσα από την Ρίο Άβε παίρνει αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, έχοντας έτσι την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.