Ο συνεργάτης του Γιώργου Παρτσαλάκη, Ανδρέας Γεωργίου, με μια ανάρτηση του αποκαλύπτει την πορεία της υγείας του γνωστού ηθοποιού
https://www.instagram.com/p/B7nibbGp-yS/
Θετικά είναι τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη, ο οποίος εσπευσμένα εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο, με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα
«Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο είναι συγκινητικό»
«Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας Γιώργος νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον. Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε ένα στεφανιογράφημα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ» έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.