Μετά την ανακοίνωση ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός – Γουλβς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ακολούθησε η ενημέρωση από την «κόκκινη» ΠΑΕ για όσους αγόρασαν εισιτήριο και πως μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους.
Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των 16 του UEFA Europa League απέναντι στη WOLVES που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Πέμπτη 12/3 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Όσοι φίλαθλοι προμηθευτήκαν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους με τους παρακάτω τρόπους:
Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους, από Τρίτη 10/3 έως Πέμπτη 12/3 με ώρες 10:00 – 18:00. Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή, απαιτείται η προσκόμιση των εισιτηρίων και θα γίνει με τον ίδιο τρόπο πληρωμής.
Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το επίσημο site της ομάδας μας (www.olympiacos.org) και από το (www.ticketmaster.gr), δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια. Η ακύρωση των εισιτηρίων τους αναμένεται να ολοκληρωθεί έως και τις 12/3/20 και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα την οποία χρησιμοποίησαν για την αγορά των εισιτηρίων. Η ενημέρωση των λογαριασμών εξαρτάται από τις διαδικασίες που ακολουθούν οι εκδότριες τράπεζες των καρτών.
Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από χορηγούς, συνεργάτες και κλπ της ΠΑΕ, θα πρέπει να επιστρέψουν τα εισιτήρια εκεί που τα προμηθεύτηκαν.
Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 12/3».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σίγουρος πως το πρόγραμμα των αγώνων δεν θα παίξει ρόλο στα play-off της Super League και πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους, δηλαδή να πανηγυρίσει τον τίτλο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς.
Την Δεύτερα (30/3) θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League, ώστε να οριστούν οι ακριβείς ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των play offs και play outs του πρωταθλήματος.