Ένας ασθενής πέθανε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον έχοντας προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό, επιβεβαίωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου του τοπικού υπουργείου Υγείας.
Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο που συνδέεται με την επιδημία του Covid-19 στις ΗΠΑ.
Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας αναμένεται να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν στις 23.00 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι αρχές.
O κυβερνήτης της πολιτείας της Ουάσινγκτον Τζέι Ινσλ, επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός άνδρα. «Είναι μια θλιβερή μέρα για την πολιτεία μας, καθώς μαθαίνουμε ότι ένας κάτοικος της Ουάσινγκτον πέθανε από τον κοροναϊό.
Οι καρδιές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του ενώ παράλληλα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ημέρα που κανείς δεν θα πεθάνει από αυτό τον ιό. Σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης της Ουάσινγκτον και κοινοτικούς υγειονομικούς εταίρους, ενισχύουμε τις προσπάθειες ετοιμότητας και αντίδρασης. Είμαι αποφασισμένος να κρατήσω τους κατοίκους της Ουάσινγκτον ασφαλείς, υγιείς και ενημερωμένους».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.