Απο ένα πυκνό πέπλο άμμου είναι καλυμμένα ακόμα και σήμερα τα Κανάρια Νησιά με όλα να έχουν γίνει κόκκινα και με την ζωή κατοίκων και τουριστών να γίνεται δύσκολη.
Αιτία η αμμοθύελλα που ταξίδεψε από την Σαχάρα και κάλυψε τα πάντα με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις την Κυριακή. Για την Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι λειτουργούν όλα τα αεροδρόμια εκτός από της Τενερίφης.
Canary Islands sandstorm: Flights disrupted as dust cloud strands tourists
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.