Τηλεοπτικά φέτος σε είδαμε στην κωμική σειρά του Alpha “Κρατάς μυστικό;”. Πώς ήταν αυτή η συνεργασία;
Ήταν μια τελείως διαφορετική σειρά από “Το σόι σου”, η οποία γυριζόταν εκτός πλατό και εμένα μου έδωσε μεγάλη ανάσα. Επιπλέον, χάρηκα που δούλεψα με άλλους ανθρώπους. Με όλα τα παιδιά από το “Σόι” αγαπηθήκαμε, αλλά ύστερα από ένα σημείο, λόγω της φύσης της δουλειάς, χρειάζεσαι μια ανανέωση.
Γιατί πιστεύεις ότι η σειρά δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση;
Αυτό είναι και λίγο θέμα τύχης. Κατά τη γνώμη μου, το επίπεδο του χιούμορ ήταν ένα βήμα παραπέρα από το συνηθισμένο, πιο προχωρημένο. Από εκεί και πέρα, από άποψη γυρίσματος και αποτελέσματος, είμαι 100% ευχαριστημένος.
Τηλεοπτικά γίνονται κάποιες συζητήσεις, για τις οποίες δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι, ενώ θεατρικά θα βρίσκομαι στο θέατρο “Αλίκη” με την κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου “Μπαμπάδες με ρούμι” μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη κ.α.
Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μια κουβέντα, από πέρυσι, αλλά όταν μου το πρότειναν είχα ήδη κλείσει για το “Κρατάς μυστικό;”. Προς το παρόν, θα σου πω μόνο ότι υπάρχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον από διάφορες πλευρές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας