Έξαλλη η Νικολούλη: «Θα έχω πρόβλημα εγώ;» – Το απειλητικό μήνυμα στον αέρα
Μια δυσάρεστη έκπληξη έμελλε να έχει η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, στο «Φως στο τούνελ».
Μια δυσάρεστη έκπληξη έμελλε να έχει η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, στο «Φως στο τούνελ».
Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, συνεργάτης της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha ενημέρωσε πως η εκπομπή δέχθηκε ένα απειλητικό μήνυμα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της.
«Είχαμε καιρό να λάβουμε ένα τέτοιου είδους μήνυμα, θέλω να το δεις. Είναι απειλητικό. Διάβασε και εσύ τι μας μεταφέρουν», ανέφερε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη.
«Να το σχολιάσω; Και από τον χώρο που προέρχεται; Εντάξει… Οκ… Φιλάκια. Θα έχω πρόβλημα εγώ; Διπλά φιλάκια», είπε η γνωστή δημοσιογράφος με το δικό της στυλ.
- Σουδάν: Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα δεινά γυναικών και κοριτσιών εννιά χώρες του ΣΑ του ΟΗΕ
- Αλβανία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση κατά της διαφθοράς στα Τίρανα
- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442