Το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα και η φροντίδα τριών παιδιών απαιτούν πολύ χρόνο και ενέργεια και συχνά, όταν έρχεται το βράδυ, είναι εξουθενωμένη, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις μαμάδες.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έβαλε τα παιδιά της για ύπνο και δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας τι ακριβώς κάνει.
«Όταν και τα τρία κοιμούνται …. και απλά κοιτάς το ταβάνι! Καληνύχτα», έγραψε η γλυκιά παρουσιάστρια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας