Η απαγόρευση μεταγραφών έληξε για την Τσέλσι, η οποία φαίνεται ότι κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυσή της.
Έτσι μετά τα αγγλικά δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα του Λονδίνου να κινείται για την απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ από τη Λιόν, υπήρξαν γαλλικά δημοσιεύματα τα οποία βάζουν στο στόχαστρο των «μπλε» τον 24χρονο επιθετικός της Μετς, Χαμπίμπ Ντιαλό.
Η Τσέλσι παρουσιάζεται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έτοιμη να προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ στη Μετς για τον Σενεγαλέζο επιθετικό, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει 10 γκολ και 1 ασίστ σε 19 εμφανίσεις με τη γαλλική ομάδα.
Μάλιστα στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Σενεγαλέζος επιθετικός βρίσκεται στη λίστα τόσο της Τότεναμ, όσο και της Λέστερ.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.