Κακοκαιρία: Νταλίκες δίπλωσαν στη Μαλακάσα και δημιούργησαν κυκλοφοριακό χάος
Παρά το απαγορευτικό που υπήρχε για τα φορτηγά, κάποια αυτά βρέθηκαν να κινούνται χωρίς αλυσίδες στην Εθνική Οδό
Για τουλάχιστον 3μιση ώρες ήταν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των διοδίων Αφιδνών (και στα δυο ρεύματα) σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων.
Παράλληλα, χάος από την σφοδρή χιονόπτωση είχε δημιουργηθεί στο ύψος της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου.
Αυτοκίνητα ήταν κολλημένα μέσα στο χιόνι και οι οδηγοί δεν μπορούσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους για την ταλαιπωρία.
Κυκλοφοριακό χάος λόγω των φορτηγών
Παρά το απαγορευτικό που υπήρχε για τα φορτηγά, κάποια αυτά βρέθηκαν να κινούνται χωρίς αλυσίδες στην Εθνική Οδό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, κάπου εκεί στη Μαλακάσα χάθηκε το «παιχνίδι», αφού δίπλωσαν και χρειάστηκε πολύωρη και δύσκολη επιχείρηση για να τα βγάλουν στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.
- Είναι το ταχίνι το superfood που δεν ξέραμε;
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές το Σάββατο
- Ακρίβεια: Έτοιμο πακέτο μέτρων αν χρειαστεί
- Πώς μπορεί ένα 14χρονο να ξέρει πώς μοιάζουν τα γεννητικά του όργανα; – Η ερώτηση που έκανε τον Έπσταϊν να «παγώσει»
- Η ανεργία μπορεί να επηρεάσει μέχρι και τα όνειρα
- Το Πεντάγωνο βάζει «στο μάτι» τα ουκρανικά drones αναχαίτισης για να αντιμετωπίσει το Ιράν
- Προβλήματα στον κόσμο του Ocean’s Eleven: Στον «αέρα» το prequel μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη Λι Άιζακ Τσανγκ
- Δεξιοί και ακροκεντρώοι την πέφτουν στον Σάντσεθ την ώρα που η μισή Ε.Ε. έχει στρατιωτικές εμπορικές σχέσεις με την Τουρκία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442