Ο Ντάνιελ Ποντένσε ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και αντικαταστάθηκε πριν βγει το ημίχρονο ενώ στο παιχνίδι με την Λάρισα δεν αγωνίστηκε.
Όπως όλα δείχνουν όμως ο Πορτογάλος είναι πλέον έτοιμος και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τον Βόλο (22/12 17:15).
Τα πάντα θα κριθούν στην σημερινή, τελευταία προπόνηση καθώς αν δεν νιώσει ενοχλήσεις τότε θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, όπου τη θέση του στο ματς με την ΑΕΛ είχε πάρει ο Μπρούνο πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση.
Αμφίβολη ωστόσο θεωρείται η συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι όπως και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Και για τους δύο καθοριστική θα είναι η προπόνηση του Σαββάτου.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.