Έχει γίνει της γούνας μεταξύ της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Snik!
https://www.instagram.com/p/B5a3w-HFL_u/
https://www.instagram.com/p/B5-jiU7nxFp/
Η ροζ γούνα και τα σχόλια!
Ο μύθος λέει πως αν πάει κανείς στο Μιλάνο και δεν φορέσει ροζ γούνα, τότε θα έχει εκατό χρόνια κακοτυχίας. Αυτό πρέπει να σκέφτηκε ο Snik και φόρεσε την δική του.
Η συνέχεια ήρθε από την Μαζαρί Ζενεβιέβ η οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και μία με ροζ γούνα, που αμέσως έφερε στο μυαλό όλων εκείνη του Snik.
Ωστόσο η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγραψε: «Δεν είναι του Snik, είναι δίκη μου, είναι οικολογική».
Ακολούθησε ένα σχόλιο του Snik κάτω από τη φωτογραφία ο οποίος ρωτούσε… ποιος τη φόρεσε καλύτερα… Πάντως η Ζενεβιέβ επιμένει πως τη φόρεσε καλύτερα εκείνη.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση