Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας: Είσαστε για ένα βράδυ προπονητής και μάλιστα όχι ένας απλός κόουτς, αλλά εκ των κορυφαίος της Ευρώπης.
Θα γυρίζατε να κοουτσάρετε ομάδα στην Ελλάδα;
Μπορεί με ευκολία να απαντήσετε «ναι» και να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας την πιθανότητα να βρεθείτε στον πάγκο της αγαπημένης σας ομάδας.
Αλλά αν αφήσετε κατά μέρους το… πάθος και σκεφτείτε ορθολογιστικά θα πράξετε ότι κι οι προπονητές, που είναι ήδη σε αυτή τη θέση: Θα «ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Άρης – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.