Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βασιλική Μιλλούση δηλώνει... χαζομαμά!

Η Βασιλική Μιλλούση δηλώνει… χαζομαμά!

Μετά τον ερχομό της κορούλας της η Βασιλική Μιλλούση πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 4 Νοεμβρίου και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

View this post on Instagram

#Repost @eleftherios_petrounias (@get_repost) ・・・ Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

Μάλιστα, ένα μήνα μετά τη γέννηση της κορούλας της δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία μας έδειξε το σώμα της.

«30 μέρες μετά την γέννηση της μικρής μου και το σώμα μου αρχίζει να μαζεύει, η αλήθεια είναι πως νόμιζα ότι αυτή η κοιλιά δεν θα μαζευτεί ποτέ, όμως πραγματικά η φύση είναι φοβερή και με λίγο προσοχή, σωστό φαγητό και λίγη γυμναστική στο σπίτι, το σώμα επανέρχεται… Μπορείτε και εσείς οι νέες μανούλες και μη, να κάνετε τη δική σας προσπάθεια για να νιώσετε καλά με το σώμα σας, τον εαυτό σας και τη διάθεσή σας, είναι πολύ σημαντικό και για το μωρό σας! Κουράγιο και δύναμη σε όλες», είχε γράψει η Βασιλική Μιλλούση.

View this post on Instagram

30 μέρες μετά την γέννηση της μικρής μου #postpregnancy #postpartum και το σώμα μου αρχιζει να μαζεύει, η αλήθεια είναι πως νόμιζα οτι αυτη η κοιλια δεν θα μαζευτει ποτέ,όμως πραγματικά η φύση είναι φοβερή και με λίγο προσοχή,σωστό φαγητό και λίγη γυμναστική στο σπίτι,το σώμα επανέρχεται..μπορειτε και εσείς οι νέες μανούλες και μη, να κάνετε τη δική σας προσπάθεια για να νιώσετε καλά με το σώμα σας ,τον εαυτό σας και τη διάθεσή σας,ειναι πολύ σημαντικό και για το μωρό σας!Κουράγιο και δύναμη σε όλες❣🤱👶 #fitmom #loveyourbody #loveyourself #newmom

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

Η κόρης της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια θα πάρει το όνομα της μητέρας του χρυσού Ολυμπιονίκη και θα ονομαστεί Σοφία.

Πρόσφατα, η νέα μανούλα δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την ίδια να χαζεύει όλο αγάπη την κορούλα της.

«Το κάνετε ή το κάνατε και εσείς αυτό, ε; Να κάθεστε και να χαζεύετε όσο κοιμάται 🤪🙈🙈👶 #inlove #mybaby #χαζομαμά #χαζομπαμπας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024