Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν καταρρίπτει μόνο ρεκόρ στη μέχρι τώρα πορεία του στο ΝΒΑ, ενίοτε μπορεί να χάσει και κάποια σερί που έχει καταφέρει να πετύχει, όμως και τότε φροντίζει να το κάνει με… στυλ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν καταρρίπτει μόνο ρεκόρ στη μέχρι τώρα πορεία του στο ΝΒΑ, ενίοτε μπορεί να χάσει και κάποια σερί που έχει καταφέρει να πετύχει, όμως και τότε φροντίζει να το κάνει με… στυλ.
Συγκεκριμένα, ο έλληνας φόργουορντ στον αγώνα εναντίον των Ντιτρόιτ Πίστονς, κατέγραψε 35 πόντους και 9 ριμπάουντ, χωρίς να μοιράσει κάποια ασίστ.
Έτσι δεν έδωσε κάποια τελική πάσα έπειτα από 1.400 ολόκληρες μέρες σε κάποιο παιχνίδι. Τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν στις 5 Φεβρουαρίου 2016 κόντρα στους Γιούτα Τζαζ, με τον «Greek Freak» να έχει 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως έπειτα από 278 ματς στην κανονική περίοδο και 28 στα playoffs ο Γιάννης δεν κατέγραψε ασίστ στην στατιστική του.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών