Πέμπτη 09 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Θοδωρής Μαραντίνης: Γιατί μπήκε στο χειρουργείο;

Θοδωρής Μαραντίνης: Γιατί μπήκε στο χειρουργείο;

Ο τραγουδιστής, Θοδωρής Μαραντίνης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και το αντιμετώπισε με χειρουργική επέμβαση.

Ο τραγουδιστής, Θοδωρής Μαραντίνης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και το αντιμετώπισε με χειρουργική επέμβαση.

https://www.instagram.com/p/ByfEUc8oYpG/

Το πρόβλημα που τον έστειλε στο χειρουργείο

«Είχα ένα πρόβλημα με το στομάχι, είχα έντονη παλινδρόμηση. Με ταλαιπωρούσε πολύ ακόμη στο τραγούδι πολλές φορές οπότε έπρεπε να λυθεί. Η επέμβαση ήταν εύκολη όμως η αποθεραπεία ήταν δύσκολη, έπρεπε να τρως μόνο σούπες και τέτοια. Ελπίζω να κάνω γιορτές με φαγητό και όχι με φακές», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

https://www.instagram.com/p/B5kJU2PHpnI/

https://www.instagram.com/p/B5Pt3fbnM65/

Η αποθεραπεία

«Γενικά μου αρέσει το ντάντεμα αλλά τώρα το περνάω μόνος μου, τα παιδιά με κοιτούν περίεργα όταν δεν μπορώ να φάω αλλά μου συμπαραστέκονται πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

https://www.instagram.com/p/B5qkMA4JEV7/

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Απριλίου 2026
Cookies