Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η Φενερμπαχτσέ θέλει τον Γιαννούλη»

«Η Φενερμπαχτσέ θέλει τον Γιαννούλη»

Ο μάνατζερ του 24χρονου μπακ μίλησε στην τούρκικη «Fanatik» και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον άσο του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του 24χρονου αριστερού μπακ του Δικεφάλου, Δημήτρη Γιαννούλη βρίσκεται στις λίστες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με τον μάνατζέρ του, Βασίλη Παναγιωτάκη, να τονίζει ότι ένας από τους συλλόγους που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ελληνα άσο είναι η Φενερμπαχτσέ!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννούλη στις δηλώσεις που έκανε στη «Fanatik», ανέφερε ότι η τούρκικη ομάδα θέλει τον άσο του ΠΑΟΚ, όμως, για να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Δικεφάλου του Βορρά.

«Ξέρω πως η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Γιαννούλη. Θα πρέπει όμως προηγουμένως να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ. Εάν οι δύο σύλλογοι συμφωνήσουν ο Γιαννούλης θα είναι χαρούμενος να αγωνιστεί στην Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και ασφαλώς θα ήθελε να παίξει εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Γιαννούλης φόραγε ακόμα τη φανέλα του Ατρομήτου, η Ρεν είχε χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον 24χρονο μπακ. Ο γαλλικός σύλλογος μάλιστα δεν είχε μείνει μόνο στο… μπλα μπλα, αλλά είχε κάνει επίσημη πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μια πρόταση, λίγο πάνω από τα 3 εκατ. ευρώ, με τον Μάριο Μπράνκο να τη μεταφέρει στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ήταν ανένδοτος. Η απάντησή του ήταν αρνητική, με τον ΠΑΟΚ να φέρνει πίσω στη Θεσσαλονίκη τον παίκτη και ο Γιαννούλης να δικαιώνει όσους πίστεψαν στο ταλέντο του.

Πλέον, κοστολογείται από τη διοίκηση του Δικεφάλου σχεδόν στα… τριπλά από ότι ήταν η πρόταση της Ρεν, ενώ η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς τον Δεκέμβριο του 2018 είχε market value 1.25 € και πλέον η αξία του έχει φτάσει στα 3 εκατ. €.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024