Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατρακυλάει ο άσος στο ΠΑΟΚ – Ξάνθη

Κατρακυλάει ο άσος στο ΠΑΟΚ – Ξάνθη

Σε περισσότερες από δέκα στοιχηματικές εταιρίες έχει κατρακυλήσει τις τελευταίες ώρες ο άσος του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ξάνθη, πιθανότατα λόγω των αποκαλύψεων του «One Channel».

Οι αποκαλύψεις του «One Channel» για τα περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη φαίνεται πως έχει επηρεάσει και τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες πλέον έχουν ρίξει στα τάρταρα τον άσο του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου με τους Ακρίτες (18:00), για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες, μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «One Channel» για τη σχέση της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη με την ακριτική ΠΑΕ, ο άσος του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Ξάνθη έχει κατρακυλήσει και με το ζόρι πλέον ξεπερνάει το 1.10!

Περισσότερες από 10 στοιχηματικές εταιρίες έχουν ρίξει την απόδοση του άσου και αντίστοιχα έχουν ανεβάσει στα… ύψη την απόδοση της ισοπαλίας, αλλά και του διπλού. Το βράδυ της Τρίτης (3/12) στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά δίνει περί το 1.10, με την ισοπαλία παίζεται στο 7.00 και το διπλό κοντά στο 20!

Σε ένα παιχνίδι που ο πρωτοπόρος αντιμετωπίζει την ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας δίνει τον άσο του ΠΑΟΚ 1.11, την ισοπαλία στο 7.00 και το διπλό στο 19.00! Η μεγαλύτερη απόδοση που μπορεί να βρει κανείς τον άσο της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι το 1.18.

Μια απόδοση, που θα έδιναν αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τον ουραγό της βαθμολογίας…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024