Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
Το πρωί της Τρίτης (28/4) ο Κώστας Σλούκας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο που θα τον αναγκάσει να χάσει τη σειρά με τη Βαλένθια.
Ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στο γόνατο και θα χάσει όλη τη σειρά των play offs της Euroleague κόντρα στη Βαλένθια! Η ζημιά ήταν στον μηνίσκο και το πρωί της Τρίτης (28/4) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Σύμφωνα με την χθεσινή (27/8) ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Έλληνας διεθνής γκαρντ υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, γι’ αυτό και υποβλήθηκε σε επέμβαση αρθροσκόπησης.
Πλέον, ξεκινά αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση του, ώστε να επιστρέψει στη δράση, με στόχο το Final Four της Αθήνας, αν και εφόσον η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προσπεράσει το εμπόδιο της Βαλένθια.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442