Δείπνο Αγγελόπουλων στον Μπερτομέου και των εκπρόσωπων της Ευρωλίγκας (pics)
Οι πρόεδροι των Ερυθρόλευκων ήταν οικοδεσπότες του καθιερωμένου board, με τον ισχυρό άντρα της Ευρωλίγκας, αλλά και μέλη των ομάδων, να δηλώνουν το «παρών».
Το Euroleague Board της Ευρωλίγκας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με τον Ολυμπιακό να είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, να είναι παραθέτουν δείπνο στους ανθρώπους της διοργάνωσης, με προεξέχοντα τον Τζόρντι Μπερτομέου.
Οι διοικητικοί ηγέτες των Ερυθρόλευκων φιλοξένησαν τον ισχυρό άντρα της Ευρωλίγκας, αλλά και 11 εκπροσώπους ομάδων με εγγυημένα συμβόλαια.
Το «παρών» έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Σιμόν Μιζράχι, ο εμβληματικός πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
- Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σον Ντάις
- Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι (3-0) – «Λυτρώθηκε» λίγο πριν το φινάλε η Άστον Βίλα (1-0)
- Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 2-0: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι Βαυαροί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442