Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έγραψε Ιστορία η… no foul Τσέλσι του Λάμπαρντ

Έγραψε Ιστορία η… no foul Τσέλσι του Λάμπαρντ

Η Τσέλσι κατέγραψε ένα μοναδικό και αρνητικό ρεκόρ στο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, αφού έγινε η πρώτη ομάδα που δεν έκανε φάουλ από τότε που μετράνε τα στατιστικά στην Premier League.

H Τσέλσι το περασμένο Σάββατο φιλοξένησε τη Γουέστ Χαμ στο Στάμφορντ Μπριτζ στο ντέρμπι του Λονδίνου και ήθελε τη νίκη για να παραμείνει κοντά στη Λέστερ, αλλά και για να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της στη «μάχη» για την τετράδα.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι όμως κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα των μπλε χάρη σε ένα τέρμα του Κρέσγουελ. Τα σφυριά ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του ματς και ανάγκασαν την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ στη δεύτερη σερί της ήττα.

Το πλέον αξιοσημείωτο για την Τσέλσι δεν ήταν ούτε η ήττα αλλά ούτε ο τρόπος που ήρθε. Αυτό που έμεινε και μάλιστα κατέγραψε η ιστορία είναι πως οι μπλε σημείωσαν ένα μοναδικό και αρνητικό μάλιστα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι του Λονδίνου κατάφερε να μην κάνει ούτε ένα φάουλ σε ολόκληρο το παιχνίδι μένοντας στο… πάνθεον της ιστορίας. Οι παίκτες του Λάμπαρντ έκαναν κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο, αφού δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, τουλάχιστον από την ημέρα που η εταιρεία που διαχειρίζεται τα στατιστικά της Premier League ανέλαβε δράση.

Όπως είναι λογικό αυτό πείραξε και τον προπονητή της Τσέλσι αλλά και τον κόσμο, αφού έδειξε ότι δεν υπήρχε πάθος και διάθεση στο ντέρμπι, όπου μάλιστα ήρθε μάλλον φυσιολογικά η ήττα. Για την ιστορία η Γουέστ Χαμ έκανε 17 φάουλ, ενώ έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από το Στάμφορντ Μπριτζ για πρώτη φορά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024