Θέλουν να πουν πολλά, αλλά προτιμούν να αφήσουν… υπονοούμενα, να «φωτογραφήσουν» κι όχι να καταδείξουν. Την αρχή έκανε ο Νίκος Βετούλας, που αντί να μιλήσει για τη διαιτησία, είπε -το περασμένο Σάββατο- ποια… ταινία θα δει. Τώρα ήταν η σειρά του προπονητή του Ηφαίστου να διαμαρτυρηθεί με τον τρόπο του. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε με νόημα:
«Μετά τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, αυτά που ακούστηκαν, μάθαμε και διαβάσαμε, νομίζω ότι όλοι είδαν το αποτέλεσμα στο γήπεδο. Ποτέ δεν έχω δώσει άλλοθι στους παίκτες μου, ότι φταίει κάτι άλλο. Φταίμε πάντα εμείς, όταν δεν παίζουμε καλά ή όταν χάνουμε. Σήμερα δεν μπορώ να το πω αυτό το πράγμα. Η ομάδα θα τοποθετηθεί».
Από την ομάδα της Λήμνου έλειπε πολύ ο Κλιφ Χάμοντς. «Πρώτα απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, όμως υπάρχουν οι ανθρώπινες στιγμές.
Είμαστε μια οικογένεια. Είχε ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Ως ομάδα στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας, για την απώλεια που είχε. Τον περιμένουμε πάλι κοντά μας», ήταν τα λόγια του προπονητή του.
Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ μετά την ήττα από την Εξατσίμπασι, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (16-25, 19-25, 20-25) του Μίλωνα εκτός έδρας.
Όσα είπε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΛ Novibet με 1-0. Τι είπε για την αλλαγή του Μορόν, την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ αλλά και τους οπαδούς.
Οδοστρωτήρας ο Δημήτρης Χατσίδης, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, με δυο ασίστ (η μια στον 38χρονο Τάισον που πανηγύρισε με το (γνωστό) μπαστουνάκι). Ο ΠΑΟΚ καθάρισε από το α’ ημίχρονο