Θεσσαλονίκη : Νεκρός κυνηγός μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου
Μοιραία κατάληξη είχε για ένα 46χρονο κυνηγό η βραδινή εξόρμηση - μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα - για αγριογούρουνα στην περιοχή Βασιλούδι του Δήμου Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Μοιραία κατάληξη είχε για ένα 46χρονο κυνηγό η βραδινή εξόρμηση – μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα – για αγριογούρουνα στην περιοχή Βασιλούδι του Δήμου Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας, υπό συνθήκες που ερευνώνται, φέρεται να δέχθηκε κατά λάθος τα σκάγια 57χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 11 το βράδυ οι τρεις συγγενείς πήγαιναν για κυνήγι με τρακτέρ. Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, το τρακτέρ οδηγούσε άνδρας, 61 ετών, ενώ στο πίσω μέρος κάθονταν ο 57χρονος αδελφός του και ο 46χρονος γαμπρός τους. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 57χρονος έπεσε από το αγροτικό όχημα και τότε το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε φέρεται να εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 46χρονο.
Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.