H διαστημική Λέστερ σμπαράλιασε τη Σαουθάμπτον με σκορ – μαμούθ
Μια Λέστερ από άλλο πλανήτη εμφανίστηκε στο «Saint Mary» και διέσυρε με το εκκωφαντικό 9-0 την Σαουθάμπτον που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 12'. Χατ τρικ οι Αγιόζε Πέρεζ-Βάρντι για τις «Αλεπούδες» που σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση
Την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της Premier League σημείωσε η Λέστερ, η οποία επικράτησε της Σαουθάμπτον με 9-0, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
Οι αλεπούδες εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο την γρήγορη αποβολή του Μπερνάντ (12΄) και μέχρι το 20΄ είχαν καθαρίσει την υπόθεση-νίκη, καθώς προηγούνταν ήδη με 3-0, με γκολ των Τσίλγουελ, Τίλεμανς και Πέρεζ.
Οι Αλεπούδες δεν κατέβασαν ρυθμό, διέλυσαν κάθε αμυντική προσαρμογή των Αγίων και στο 39′ ο Πέρεθ βρήκε πάλι δίχτυα. Στον πίνακα των σκόρερ μπήκε και ο Βάρντι, ο οποίος με άψογη ενέργεια στο 45′ πέτυχε το 5-0. Το Σεντ Μέρις… άδειασε, οι οπαδοί της Σαουθάμπτον που έμειναν αποδοκίμαζαν, ενώ αυτοί της Λέστερ δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο τους πρόεδρο, Βιχάι.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν replica του πρώτου. Η Λέστερ συνέχισε τον καταιγιστικό της ρυθμό, με τον Πέρεθ να διαμορφώνει στο 57΄ το 6-0. Η Λέστερ είχε… μυρίσει αίμα, με τον Βάρντι ένα λεπτό αργότερο να φτάνει το δείκτη του σκορ στο 7-0, με το 8ο του τέρμα στο πρωτάθλημα.
Ο εφιάλτης για την Σαουθάμπτον δεν είχε τελειωμό, στις καθυστερήσεις ο Βάρντι κέρδισε πέναλτι, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και αυτός.
Με αυτόν τον τρόπο, η Λέστερ ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη εμφάνιση και πλέον απολαμβάνει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
- Tο παράδειγμα της Ρόμα και τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν για τον Ολυμπιακό (vid)
- Οι αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Στο κρεβάτι μου βάζω 10′, είμαι ηφαίστειο» (pics)
- «Πετάει» για Γερμανία ο Ολυμπιακός (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442