Ήταν μαζί για 2,5 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είχε συμβεί ένα ασυνήθιστο περιστατικό το οποίο λέγεται πως είχε ψυχράνει τις σχέσεις των δύο παικτών.
Ο λόγος για τον Λουίς Φίγκο και τον Ρονάλντο (το Φαινόμενο). Ο Βραζιλιάνος θρύλος λοιπόν, είχε κάνει το εξής σχόλιο για την όμορφη σύζυγο του Πορτογάλου, Ελέν Σβέντιν: «Αν είχα τη σύζυγο που έχει ο Φίγκο, θα έμενα πάντα σπίτι μου».
Πολλοί πίστεψαν ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών μετά από αυτό σχόλιο δεν ήταν και πολύ καλές, αλλά ο Φίγκο έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πάντα σε εκπομπή στην ισπανική τηλεόραση.
«Ήξερα για το σχόλιο επειδή το είχε κάνει στα αποδυτήρια. Συγχωρώ όμως τον Ρόνι επειδή πάντα αστειευόταν. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι έφευγα από το σπίτι όταν αποκοιμιόταν η σύζυγός μου».
Μετά από αυτή τη δήλωση του Φίγκο, η όποια παρεξήγηση υπήρχε μεταξύ των δύο πρώην σπουδαίων ποδοσφαιριστών, λύθηκε.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως Φίγκο και Σβεντίν παντρεύτηκαν το 2001 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες μαζί: την 20χρονη Ντανιέλα, την 17χρονη Μαρτίνα και την 14χρονη Στέλλα.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.