Εξαιρετικά συγκινημένος ήταν ο πρίγκιπας Χάρι σε ομιλία που εκφώνησε στην εκδήλωση απονομής βραβείων του ιδρύματος WellChild που φροντίζει παιδιά με προβλήματα υγείας.

Όταν έφτασε η στιγμή να αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του, την οποία, όπως είπε, γνώριζαν με την Μέγκαν Μαρκλ στην περσινή εκδήλωση, ο Χάρι δεν άντεξε. Σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα την ομιλία του και χρειάστηκε η παρέμβαση της παρουσιάστριας της βραδιάς για να συνεχίσει.

«Τα παιδιά αυτά αποτελούν έμπνευση»

«Τα παιδιά αυτά δεν σταματούν να αποτελούν έμπνευση για μένα – αλλά η φετινή χρονιά έχει μια άλλη επίδραση πάνω μου γιατί τώρα είμαι πατέρας. Όταν πέρσι εγώ και η γυναίκα μου παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση, γνωρίζαμε ότι περιμέναμε παιδί. Κανείς άλλος δεν το γνώριζε» είπε ο πρίγκιπας Χάρι πριν να σταματήσει την ομιλία του.

Αφού βρήκε την αυτοκυριαρχία του ο Χάρι, συνέχισε: Θυμάμαι ότι έσφιξα το χέρι της Μέγκαν τόσο σφιχτά και οι δύο μας σκεφτήκαμε πώς θα ήταν να γίνουμε γονείς μια ημέρα και -πόσο περισσότερο- πώς θα ήταν να προστατεύουμε και να βοηθάμε το παιδί μας αν είχε γεννηθεί με κάποια άμεση ανάγκη ή αν ασθενούσε κάποια στιγμή».

Το ίδρυμα WellChild βοηθά παιδιά που υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο