Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι και Εντ Σίραν ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Πρίγκιπας Χάρι και Εντ Σίραν ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

«Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη», σχολιάζει ο πρίγκιπας Χάρι σε βίντεο που έχει προκαλέσει πανδαιμόνιο στα social media

Δύο από τους πιο διάσημους κοκκινομάλληδες της Βρετανίας, ο πρίγκιπας Χάρι και ο διάσημος τραγουδιστής Εντ Σίραν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

To αγαπημένο δίδυμο ανέβασε στο Instagram την Τετάρτη (9/10) ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων, μία μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, προκαλώντας πανδαιμόνιο στους θαυμαστές τους ανά τον κόσμο.

Στα πλάνα, ο σταρ της βρετανικής μουσικής, Εντ Σίραν, φαίνεται να χτυπάει το κουδούνι στο Ivy Cottage στο παλάτι του Κένσιγκτον, όπου μένει η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ , ενώ ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Βρετανίας «God Save the Queen».

Την πόρτα ανοίγει ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος σχολιάζει με χιούμορ: «Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη».

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται το μήνυμα «Αύριο στις 10 Οκτωβρίου».

Το μυστήριο γύρω από την επίσκεψη αυτή του Εντ Σίραν στον πρίγκιπα Χάρι, λύθηκε σήμερα (10/10) καθώς και οι δύο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, δημοσίευσαν ένα νέο βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτουν την ανθρωπιστικού περιεχομένου συνεργασία τους.

Οι δράσεις στοχεύουν στην αφύπνιση του κόσμου ώστε να ασχοληθεί με την ψυχική υγεία και να οργανωθούν εξατομικευμένες δράσεις για τον καθέναν.

«Είναι παγκόσμια ήμερα ψυχικής υγείας! Και ο πρίγκιπας Χάρι και ο Εντ Σίραν θέλουν να διασφαλίσουν ότι κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα θα προσέχεις τον εαυτό σου, τους φίλους σου και τον κύκλο σου. Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις μόνος σου, μίλησε για το πως νιώθεις, ρώτησε κάποιον τι κάνει και άκου την απάντηση. Αν χρειάζεσαι βοήθεια ζήτησε την, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Μια γαλαζοαίματη φιλία

Ο Εντ Σίραν έχει στενούς δεσμούς με την βασιλική οικογένεια. Εκτός από την βράβευσή του από την βασίλισσα Ελισάβετ με τον σταυρό της Τάξεως της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για την προσφορά του στις τέχνες και ιδίως στη μουσική, ο νεαρός τραγουδιστής έχει επίσης μια ουλή στο πρόσωπο από τότε που η πριγκίπισσα Βεατρίκη φέρεται να τον τραυμάτισε με σπαθί κατά λάθος στη διάρκεια ενός πάρτι στο κάστρο του Ουίνδσορ.

«Δεν μπορώ να το συζητήσω. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν το κάνω», είχε πει ο Εντ Σίραν όταν ρωτήθηκε κάποτε σχετικά με το περιστατικό. «Δεν έχω ιδέα πώς κυκλοφόρησε όλο αυτό επειδή δεν ήταν πολύς κόσμος εκείνο το βράδυ. Περίπου δυο εβδομάδες μετά, είχα μια μεγάλη γρατζουνιά στο πρόσωπο και έλεγα στον κόσμο πως έπεσα, αλλά ξαφνικά βγήκε αυτή η ιστορία», είχε πει τότε ο τραγουδιστής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024