Ολυμπιακός: Θετικά νέα με Τζόουνς – Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ.
Ευχάριστα νέα είχε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL, καθώς ο Ταϊρίκ Τζόουνς επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.
Ο Αμερικανός σέντερ των Ερυθρόλευκων είχε υποστεί θλάση στις επιπολής ίνες της έσω κεφαλής γαστροκνήμιου ΑΡ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Telekom Center» για το πρωτάθλημα.
Δεν θέλουν να ρισκάρουν με Τζόουνς στον Ολυμπιακό
Οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν θέλησαν να ρισκάρουν με την περίπτωσή του, από την στιγμή που επέστρεψε στην δράση και ο Μουστάφα Φαλ προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια, με αποτέλεσμα να πάρει όσο χρόνο χρειαζόταν για να γίνει καλά.
Πλέον, έχοντας μπει σε φουλ ρυθμούς μπορεί να μετρά αντίστροφα να πατήσει ξανά παρκέ και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το τελευταίο και πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν.
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442