Αλ. Ζαβός στο One Channel: Το προσφυγικό τείνει να γίνει το σημείο που θαμπώνει την εικόνα της κυβέρνησης
Ο κ. Ζαβός θεωρεί ότι το προσφυγικό τείνει να γίνει το σημείο που θαμπώνει την εικόνα της κυβέρνησης, καθώς υπήρχαν πολλές αστοχίες κατά τη διάρκεια του προηγουμένου διαστήματος
Για το ζήτημα του προσφυγικού μίλησε στην εκπομπή One Line o Αλέξανδρος Ζαβός, Πρόεδρος Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Ο κ. Ζαβός θεωρεί ότι το προσφυγικό τείνει να γίνει το σημείο που θαμπώνει την εικόνα της κυβέρνησης, καθώς υπήρχαν πολλές αστοχίες κατά τη διάρκεια του προηγουμένου διαστήματος.
Υποστήριξε πως «πρέπει να δημιουργηθούν σχολεία για τα παιδιά, εφόσον μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη χώρα» και πως χρειάζεται «ένα πλέγμα προετοιμασίας και ευέλικτα συστήματα».
Τέτοιες κινήσεις ο ίδιος δεν έχει δει μέχρι τώρα, αναφέρει ο κ. Ζαβός. Μίλησε ακόμα για την ανάγκη και τον τρόπο που πρέπει να χωρίζονται οι ομάδες των προσφύγων φροντίζοντας να μη δημιουργούνται συγκρούσεις μεταξύ τους και γκέτο.
Εν κατακλείδι, ο κ. Ζαβός δήλωσε πως «υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι γύρω από το ζήτημα του προσφυγικού».
Πηγή: onetv.gr
- Κάνοντας τη λιτότητα συνταγματική προσταγή
- Greek State to Re-Issue 10Y Bond
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη
- Πώς θα αποφύγετε τον φόρο αν έχετε ανείσπρακτα ενοίκια
- Ο Ντε Πολ «γείωσε» τη σύντροφό του: «Είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι αυτός αγαπά τον Μέσι»
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442