Όγκνιεν Βράνιες : Τι ετοιμάζει για τα γενέθλια του
Ο αμυντικός της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες έχει τα γενέθλια του και οι Σέρβοι λένε πως ετοιμάζει το πάρτι της χρονιάς στην Αθήνα. Παράλληλα βρίσκει τρόπο να «πικάρει» ξανά την Καρλέουσα φέρνοντας στην Αθήνα την «άσπονδη» φίλη της, Τσέτσα
Μια απίθανη –σχεδόν εξωφρενική- ιστορία φιλοξενεί η σερβική εφημερίδα Kurir.
Επικαλούμενη ανώνυμη πηγή υποστηρίζει ότι ο Όγκνιεν Βράνιες ετοιμάζει «τρελό» πάρτι στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για τα γενέθλια του. Ο αμυντικός της ΑΕΚ γίνεται 30 χρονών στις 24 του μήνα και μιας και η κόρη του έχει γενέθλια την ίδια μέρα ετοιμάζεται να του δώσει να καταλάβει.
«Κλείνει» ένα ολόκληρο μαγαζί, φέρνει μουσικούς από την πατρίδα του. Και κυρίως: Φέρνει στην Ελλάδα την μεγάλη «εχθρό» της Γελένα Καρλέουσα. Την περίφημη «Τσέτσα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με τον Βεζένκοφ να έχει 23 πόντους, από 15 ο Τζόουνς και ο Πίτερς και 13 ο Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Μαρούσι (Περάντες 16π) με 104-89. Πλέον εστιάζει στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.
Η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 (58’πεν. Εμπαμπέ και 65′ Ασένσιο) επί της Λεβάντε, ωστόσο οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα και κούνησαν λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ!