Η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της πριν από λίγες ημέρες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Περίπου 1.5 χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, Σάββα, έφερε στη ζωή την κόρη της, Αναστασία, η οποία ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία.
Πριν από μερικές ημέρες η ξανθιά καλλονή δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της, γράφοντας στη λεζάντα: «Η αγάπη δεν διαιρείται, πολλαπλασιάζεται ❤️ #babyA #loveatfirst».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας