Πρίντεζης: «Καλό τεστ με Ούνικς, ψάχνουμε τη χημεία μας»
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε για τη νίκη των Ερυθρόλευκων επί της Ούνικς Καζάν, τονίζοντας ότι η ομάδα αναζητά την αγωνιστική της βελτίωση
Ο Γιώργος Πρίντεζης πέτυχε 18 πόντους και ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη 70-66 επί της Ούνικς Καζάν στο τουρνουά Gomelsky Cup. Ο 34χρονος φόργουορντ των Ερυθρόλευκων, μίλησε μετά τη νίκη επί της Ούνικς Καζάν και έθιξε το θέμα των απουσιών των Πειραιωτών, οι οποίοι ψάχνουν την χημεία τους μέσω των φιλικών αναμετρήσεων.
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Η Ούνικς είχε προετοιμαστεί καλά και έχει καλή χημεία. Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν για την Ευρωλίγκα και είναι το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε σχεδόν όλοι μαζί οι παίκτες.
Εξακολουθούν να μας λείπουν δύο παίκτες. Ήταν, όμως, ένα καλό τεστ. Προσπαθήσαμε να βρούμε τη χημεία μας, δείξαμε μια βελτιωμένη εικόνα σε άμυνα και επίθεση, όμως, θα πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο στα επόμενα ματς».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.