Την πεποίθησή του πως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα συνεχίσουν να… σαρώνουν στο NBA εξέφρασε ο Κλέι Τόμπσον. Μπορεί ο τίλος την προηγούμενη περίοδο να πήγε στους Τορόντο Ράπτορς, όμως ο Αμερικανός θεωρεί πως η ομάδα του θα επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες.
«Η δυναστεία δεν τελείωσε. Απέχει πολύ από το τέλος της» τόνισε σχετικά ο Τόμπσον σε εκδήλωση του ιδρύματός του.
Πάντως, ο ίδιος θα αργήσει να συνεισφέρει στις προσπάθειες του συνόλου του Στιβ Κερ να ανακτήσει τα ηνία του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, καθώς ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει μακριά από τα παρκέ για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.