Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και έφερε στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που… δεν ήταν γνωστά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Περνάμε ωραια με τον Βenny και αυτό βγαίνει προς τα έξω!!🐶 #ithaca #ionianislands #greece🇬🇷 #goldenretriever #summer2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos (@costavasaloshd) στις

Στην συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, αποκάλυψε ότι «ήταν μία παρεξήγηση, που δεν λύθηκε όπως έπρεπε να λυθεί. Για μένα, δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε. Θα μπορούσε ο Δημήτρης να με πάρει τηλέφωνο και να το λύναμε μεταξύ μας, κι όχι να απαντήσει ο Δημήτρης μέσα από την εκπομπή του και μετά εγώ μέσα από τη δική μου».

Ενώ δεν δίστασε να προσθέσει ότι μετά το θέμα λαμβάνει άλλες διαστάσεις:«Μετά πάει στην «κατινιά» το όλο θέμα. Για μένα, ήταν μία λάθος συνεννόηση αυτό που έγινε. Δεν κρατάω, όμως, κακία σε κανέναν, δεν έχω να χωρίσω κάτι με τον Δημήτρη, περασμένα ξεχασμένα. Είναι κάτι που πρέπει να αφήσουμε και οι δύο πίσω μας, γιατί αυτά είναι πράγματα που μπορεί να συμβούν στην τηλεόραση».

Αποκάλυψε ακόμα ότι δεν μιλούν έκτοτε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αιτία αυτού είναι η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.

Γράψτε το σχόλιό σας