Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: «Πετάει» με το μαγιό της

Δέσποινα Βανδή: «Πετάει» με το μαγιό της

Κόλαση!

Η Δέσποινα Βανδή έγινε πρόσφατα 50 ετών και έχει χτίσει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σοουμπίζ, με καλή διατροφή και πολλές προπονήσεις, όπως αποκαλύπτει και η ίδια!

Κατά καιρούς η πανέμορφη τραγουδίστρια, έχει δώσει πολλές συμβουλές για μία υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε προηγούμενες συνεντεύξεις της «το παν είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ!».

«Τα βασικά γεύματα είναι πολύ σημαντικά, να μην τα παραλείπετε ενώ και ενδιάμεσα από το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό να τρώτε αλλά να είναι σωστά αυτά που επιλέγετε!» έχει τονίσει ενώ δεν χάνει ποτέ καμία προπόνηση!

View this post on Instagram

Ευκαιρία να μαζέψω λίγο ήλιο κι εγώ εδώ στο Ηράκλειο! Πρώτη φορά εφτασα στην Κρήτη κι ήμουν πιο άσπρη κι από τους Σουηδούς γύρω μου!😂😂😂😂 @mammamiagreece vs μπάνια =20-5! Και δεν το βλέπω να αλλάζει μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο !😂😂😂😂 Το βιβλίο επειδή με ρωτάτε όλοι είναι το Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα! Μιλάει για την Αγάπη ,έχει γραφτεί το 1978 από τον Σκοτ Πεκ και αναφέρεται τόσο στην αλήθεια της αγάπης όσο και στους μύθους γύρω από αυτήν! Διαβάστε το!Εγω θα έλεγα πως θεωρητικά μου…τακτοποίησε πολλές σκόρπιες σκέψεις μου!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Στην πρόσφατη ανάρτηση της μάλιστα επιβεβαίωσε πως παραμένει fit!

«Περιμένετε ρε παιδιά!!!Φύγατε όλοι για διακοπές!Πάρτε με μαζί σας!Μην είστε τέτοιοι!!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα στα σχόλια διακρίναμε και την Μαρία Ηλιάκη η οποία με πολύ χιούμορ έγραψε «Δέσποινα…ντύσου κοπέλα μου μη με ταράζεις πρωί πρωί».

Δείτε την ανάρτηση της

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024