Τι κι αν πολλές πόλεις «λιώνουν» στον καύσωνα αυτές τις μέρες, στην Ξάνθη στο σκηνικό του καιρού είναι εντελώς διαφορετικό.
Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι του Σαββάτου, το σκηνικό του καιρού άλλαξε δραματικά, καθώς όχι μόνο η θερμοκρασία έπεσε αισθητά, αλλά και σημειώθηκε ισχυρή χαλαζόπτωση.
Μάλιστα το χαλάζι ήταν σε μέγεθος φουντουκιού, ενώ σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα , xanthinea.gr, δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν προκληθεί ζημιές στην περιοχή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ακραία για την εποχή καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν την ίδια στιγμή και στη γειτονική Βουλγαρία, στα σύνορα με τη Θράκη.
Πριν λίγο στην Καλλιθέα, στην #Ξάνθη
Δημοσιεύτηκε από XanthiNea.gr στις Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας