Όπου «φύγει-φύγει» οι Αθηναίοι – Δέκα λεπτά παράταση στον απόπλου των πλοίων
Για ακόμη ένα πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά παρατηρείται το αδιαχώρητο, αφού χιλιάδες βγαίνουν σε άδεια και φεύγουν από την Αθήνα για να περάσουν λίγες μέρες σε κάποιο νησί.
«Βουλιάζει» από κόσμο το λιμάνι του Πειραιά με το μεγαλύτερος μέρος των αδειών του φετινού καλοκαιριού να έχει ξεκινήσει με την κίνηση στα λιμάνια να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, λόγω των ταξιδιωτών που εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ.
Για ακόμη ένα πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά παρατηρείται το αδιαχώρητο, αφού χιλιάδες βγαίνουν σε άδεια και φεύγουν από την Αθήνα για να περάσουν λίγες μέρες σε κάποιο νησί.
Η κίνηση είναι αυξημένη στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι του Πειραιά.
Έτσι, όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.
Η έξοδος των Αθηναίων ξεκίνησε από την Πέμπτη, με αποτέλεσμα η κίνηση στο λιμάνι να είναι αυξημένη.
Εκεί, βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, για να επιβλέψει την κατάσταση, τονίζοντας πως όλα εξελίσσονται ομαλά. Η έξοδος των αδειούχων αναμένεται να κορυφωθεί το σαββατοκύριακο με χιλιάδες επιβάτες να αναχωρούν για τα νησιά του Αιγαίου.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο λιμενάρχης του Πειραιά αποφάσισε να δώσει 10λεπτη παράταση στον απόπλου των πλοίων, το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να προλάβουν όλοι οι ταξιδιώτες να μπουν στα καράβια για τους καλοκαιρινούς προορισμούς τους.
Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.
- Αχαΐα: 16 ετών το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών-Πύργου – Πώς έγινε το δυστύχημα
- Συναγερμός στην Κυψέλη – Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
- Δένδιας: Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της – «Ουδένα απειλεί»
- Ισπανία: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Θερμοκρασίες έως -8°C και πορτοκαλί συναγερμός
- «Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Μιτάι»
- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχει για την ώρα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα – Δηλώσεις ΥΠΕΞ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442