Ο Μάρκους Μόρις έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να συνεχίσει την καριέρα του στους Νικς, ακυρώνοντας την προφορική συμφωνία που είχε αρχικά με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.
Σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια, η συμφωνία μεταξύ του 29χρονου γκαρντ και της ομάδας της Νέας Υόρκης έχει επισημοποιηθεί, καθώς ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μπορεί να μην κατάφεραν να υπογράψουν κάποιο «μεγάλο» όνομα στην φετινή free agency, ωστόσο οι Νικς συνεχίζουν την ενίσχυση τους προσθέτοντας ακόμα έναν ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ τους, πλαισιώνοντας το αστέρι της ομάδας, Αρ Τζέι Μπάρετ.
Ο Μόρις προέρχεται από μία αρκετά καλή σεζόν, έχοντας 13,9 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο, σε 75 παιχνίδια με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.