Ο Μάρκους Μόρις έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να συνεχίσει την καριέρα του στους Νικς, ακυρώνοντας την προφορική συμφωνία που είχε αρχικά με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.
Σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια, η συμφωνία μεταξύ του 29χρονου γκαρντ και της ομάδας της Νέας Υόρκης έχει επισημοποιηθεί, καθώς ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μπορεί να μην κατάφεραν να υπογράψουν κάποιο «μεγάλο» όνομα στην φετινή free agency, ωστόσο οι Νικς συνεχίζουν την ενίσχυση τους προσθέτοντας ακόμα έναν ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ τους, πλαισιώνοντας το αστέρι της ομάδας, Αρ Τζέι Μπάρετ.
Ο Μόρις προέρχεται από μία αρκετά καλή σεζόν, έχοντας 13,9 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο, σε 75 παιχνίδια με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...