Ο θρυλικός κιθαρίστας, ο έλληνας Tζίμι Χέντριξ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές τους
Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με τον θάνατο του Γιάννη Σπάθα.
Ο θρυλικός κιθαρίστας, ο έλληνας Tζίμι Χέντριξ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές τους.
Το ιδρυτικό μέλος των Socrates είχε καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό του ήχο και κατά πολλούς ήταν ο καλύτερος έλληνας κιθαρίστας όλων των εποχών.
Εκτός από τους Socrates ο Σπάθας είχε γράψει μουσική για αρκετούς σημαντικούς δίσκους και είχε παίξει κιθάρα στα πιο εμβληματικά κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας.
Οι φίλοι του καλλιτέχνες τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικό τρόπο, με λόγια αγάπης αλλά και θρυλικά τραγούδια.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας