Με τη φανέλα του Αρη θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Βεργίνης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κρατάει στο ρόστερ της έναν πολύ ποιοτικό και έμπειρο παίκτη.
Οι δύο πλευρές μάλιστα ανανέωσαν τη συνεργασία τους χωρίς να χρειαστεί να μπουν σε διαπραγματεύσεις, καθώς χθες ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο δεύτερος χρόνος που υπήρχε στο συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ο 32χρονος άσος.
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος γκαρντ στις συζητήσεις που είχε πέρσι με τους ανθρώπους του Αρη είχε συμφωνήσει για συμβόλαιο 1+1, στο οποίο υπήρχε όρος αυτόματης ανανέωσης του δεύτερου έτους στις 25 Ιουνίου.
Η σχετική ημερομηνία παρήλθε χωρίς κάποια από τις δύο πλευρές να εκφράσει την επιθυμία της να λυθεί πρόωρα η συνεργασία τους, με τον Δημήτρη Βεργίνη να παραμένει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή είναι όλα ρευστά στο στρατόπεδο του Αρη, καθώς ο ιστορικός σύλλογος της συμπρωτεύουσας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να αγωνιούν για το μέλλον τους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.