Το διάσημο εστιατόριο του στη Μύκονο άνοιξε ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο γνωστός σε όλους Salt Bae.

Ο σεφ που έγινε διάσημος από τον ιδιαίτερο τρόπο που αλατίζει το κρέας έγινε πολύ γρήγορα συνώνυμο της υπερβολής και της υπερ-έκθεσης κυρίως στα social media.

View this post on Instagram

#saltbae #saltlife #salt

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

Ο Salt Bae βρίσκεται στο νησί των Ανέμων και υποδέχθηκε τους καλεσμένους του. Όπως συνηθίζει, άλλωστε, μοιράστηκε στιγμές με τους ακολούθους του στο Instagram.

View this post on Instagram

🔪#SALTBAE🔪

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

O πιο διάσημος τούρκος χασάπης, που έγινε σεφ και έχει ανοίξει δεκάδες εστιατόρια σε όλο τον κόσμο εδώ και λίγο καιρό έχει βρει ένα ακόμα τρόπο να εντυπωσιάζει τους πελάτες του.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Salt Bae θέλησε να διαφημίσει το άνοιγμα του νέου του εστιατορίου λίγο διαφορετικά.

Αντί να πιάσει το αλάτι και να χαρίσει γεύση σε ένα από τα πιάτα του, άρχισε να χορεύει ταγκό στον όμορφο χώρο της αυλής, κάνοντας φιγούρες με την παρτενέρ του.

Ο Νουσράτ Γκόκτσε, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στην Τουρκία κι έγινε χασάπης. Πέρασαν χρόνια, και σήμερα ο 35χρονος, πρώην χασάπης, έχει γίνει μια διασημότητα στον εικονικό κόσμο και όλοι θέλουν να τον γνωρίσουν.

«Στην Τουρκία, το να είσαι χασάπης, είναι επάγγελμα χαμηλής κοινωνικής τάξης, υποτιμητικό. Τώρα, χάρη σε μένα, όλα τα παιδιά εκεί θέλουν να γίνουν χασάπηδες» παραδέχθηκε ο ίδιος στους Times της Νέας Υόρκης.