Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τελικά το πρώτο μεγάλο «μπαμ». Ο Ματιέ Βαλμπουενά, του οποίου την υπόθεση κυνηγούσαν για αρκετό καιρό στο Λιμάνι, ανήκει πλέον και επίσημα στους ερυθρόλευκους.
Ο Γάλλος διεθνής με τους τρικολόρ είναι παίκτης από το λεγόμενο «πάνω ράφι». Η ποδοσφαιρική του αξία τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης και σίγουρα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων στο Λιμάνι, δείγμα της πρόθεσης του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, να κάνει και πάλι τον Ολυμπιακό πρωταθλητή.
Τα media ανά την Ευρώπη και όχι μόνο, κάλυψαν τόσο τον ερχομό του Βαλμπουενά στην Αθήνα, όσο και την εξέλιξη της μεταγραφής του, μέχρι την ανακοίνωσή του από τους ερυθρόλευκους:
Yahoo Sports: «Ο Ολυμπιακός υπέγραψε τον έμπειρο Γάλλο, Βαλμπουενά»
L’ Equipe: «Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την υπογραφή συμβολαίου με τον Βαλμπουενά»
Foot Mercato: «Οι πρώτες δηλώσεις του Βαλμπουενά μετά την άφιξή του στην Αθήνα»
Spor Arena: «Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Βαλμπουενά»
Calcio Mercato: «Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά έρχεται από την Φενέρμπαχτσε»
Vesti: «Στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»
Marca: «Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό»
Transfermarkt: «Ο Ολυμπιακός πήρε από τη Φενέρμπαχτσε τον Βαλμπουενά ως ελεύθερο»
Tuttο Mercato: «Νέα πρόκληση για τον Βαλμπουενά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό»
Sport Express: «Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Βαλμπουενά»
Mercato 365: «Ο Ματιέ Βαλμπουενά συνεχίζει στον Ολυμπιακό»
Besoccer.com: «Ο Βαλμπουενά διασχίζει το Αιγαίο και παίρνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει