Τα πράγματα εξελίσσονται σκούρα για την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία αφού απώλεσε μια τεράστια ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι, έκτοτε παρακολουθεί αποσβολωμένη τους Raptors να υλοποιούν τη δική τους αντεπίθεση. Οι Καναδοί λοιπόν μετά το χθεσινό διπλό στο Milwaukee μετράνε τρία διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα και βρίσκονται πλέον, μόλις μια νίκη μακριά από τη συμμετοχή στους τελικούς του ΝΒΑ.
Η 67χρονη Μαντόνα παρακολούθησε τον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα U14. Η αγάπη της 67χρονης «βασίλισσας της ποπ» για το ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League