Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους αλλά και της Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Ρόμα.
Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Serie A και όπως είναι λογικό οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης κάνουν «ουρά» για να τον κάνουν δικό τους.
Σημερινό δημοσίευμα της Sun μάλιστα, κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον από Γιουβέντους και Άρσεναλ για τον Έλληνα στόπερ, με τους δύο συλλόγους να είναι έτοιμες να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Ρόμα.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες δεν είναι οι μόνες που έχουν ακουστεί για τον Μανωλά, αφού τόσο η Μπάγερν όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζουν την περίπτωση του. Όμως η έγκυρη αγγλική εφημερίδα βάζει ένα βήμα πιο μπροστά τη Γηραιά Κυρία και τους κανονιέρηδες, τονίζοντας ότι έχουν κάνει ήδη μια πρώτη διερευνητική επαφή με τη διοίκηση των τζιαλορόσι.
Η Ρόμα διανύει μια μέτρια σεζόν και λογικά δεν θα προλάβει το… τρένο των ομίλων του Champions League της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα η ρήτρα του Έλληνα στόπερ να είναι στα 36 εκατ. ευρώ. Το ποσό δεν είναι απαγορευτικό και οι Γιουβέντους και Άρσεναλ φέρονται διατεθειμένες να πληρώσουν την ιταλική΄ομάδα για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ